Kulich Biztonságtechnika

Videó megfigyelő rendszerek

Legyen az ingatlanon a szeme bárhol / bármikor

Figyelje vállalkozását, lakását a világ bármely pontjáról!

Célja az épületek, létesítmények fontosabb területeinek – bejáratok, nagyobb kockázati tényezőt viselő területek, esetleg balesetvédelmi szempontból veszélyesebb területek – vizuális megfigyelése képrögzítéssel, visszajátszható módon. A zárt láncú videó megfigyelő-rögzítő rendszer biztosítja az épület külső és belső biztonsági vizuális megfigyelését. Megfigyelő rendszer alkalmazható jelzőfunkciókkal. A modern digitális eszközök sokfajta lehetőséget biztosítanak a használónak: szabotázs, hiba, mozgásfigyelés, vonalátlépés, területre be- vagy kilépés, rugalmas tárterület bővítés, tárterület kímélő eljárások. Az INTERNET segítségével a világ bármely pontjáról betekinthet a saját videórendszerébe.

A CCTV felügyeleti kamerákat széles körben használják az iskoláktól a bevásárlóközpontokig, a bankokig, kaszinóig. Ma a CCTV nélkülözhetetlen biztonsági eszköz lett az emberek és tevékenységük megfigyeléséhez. Ezek a köz- és magánterületek szerves részévé váltak.

A megfigyelés messze eljutott a múlt homályos fekete-fehér képeitől. Most a képek kristálytiszták, és valós időben megnézhetőek, mi történik az ingatlanán. A folyamatos felvétel mellett soha nem fog hiányozni egy pillanat sem. Láthatja, ki van a bejárati ajtón, ki parkol az autóbeállóján, és azt is, amikor a gyerekek hazaérkeztek az iskolából.

A Kulich Biztonságtechnikai Kft. HD vagy 4K CCTV videó megfigyelő rendszerei rendelkeznek olyan opcióival, amivel távolról is azonnal elérhetőek a képek közvetlenül a mobilkészülékről vagy PC-ről. Beltéri vagy kültéri, vezetékes vagy vezeték nélküli rendszerek állnak rendelkezésre, így Ön igényeinek leginkább megfelelő szolgáltatást vehet igénybe.

Ön választ!

Feltesz egy kamerát,
rögzíti a videót, és lesz, ami lesz…

vagy

Együtt megtervezzük az Önnek megfelelő komplex vagyonvédelmi megoldást, mindezt úgy, hogy a lehető legtöbb folyamat automatizálva van, és Önnek csak az éles eseményekkel kell foglalkoznia.

A kamera soha nem pislog, lehetővé téve, hogy éber szemmel tartsa vállalkozását napi 24 órában a hét minden napján. A videó megfigyelés a lopás vagy a vandalizmus elrettentő képességeként, valamint az események nyilvántartásaként minden biztonsági rendszer fontos és szerves része.

A videó rendszer kiválasztása nem egyszerű feladat, mert a sok paraméter között nem könnyű eligazodni. A videó rendszer kiválasztása előtt figyelembe kell venni, milyen feladatra szeretnénk használni a rendszert, annak a legmegfelelőbb műszaki paraméterű alkotó elemeket kell tartalmaznia, hogy ár érték arányban a legoptimálisabb rendszert vásároljuk meg a biztonságunk érdekében.

Infravörös kamerák

Kameráink emberi szem által nem látható infravörös fényt használnak a figyelt terület megvilágítására, amely lehetővé teszi az éjszakai látást.

Távoli nézet hozzáférés

Nézze meg, mi folyik otthonában, még akkor is, ha nem tartózkodik otthon.

E-mail vagy szöveges értesítések

Legyen naprakész a riasztásokkal, jelzésekkel, ha otthonától távol van.

Bővíthetőség

Videó rendszereink (ha telepítéskor gondoltunk erre) képesek arra, hogy több kamerát tudjunk hozzájuk adni arra az esetre, ha van olyan hely, ami indokolja a bővítést.

Kiváló minőségű lencsék és kamerák

Elkötelezettek vagyunk abban, hogy biztonsági megoldásainkban csak a legmagasabb minőségű termékeket használjuk. Kameráink sokoldalúak, kristálytiszta a képük, minden környezetben alkalmazhatóak, többségük infravörös technológiát alkalmaz a legjobb kép elérése érdekében.h

Mozgással aktivált felvétel

Takarítson meg tárhelyet, és gyorsabban találja meg az eseményeket, csak akkor rögzítse az eseményeket, amikor történik valami.

Multi-View

Egyidejűleg megtekinthet több helyet ugyanazon a képernyőn, például a nyaralóját, lakását, irodáját és műhelyét.

Videó tárolása

Válasszon a hagyományos merevlemez-, SD-kártya- vagy a felhő-tárolás közül.

Szakértői telepítés és jótállás

Gondoskodunk arról, hogy az összes kamera felvételt készítsen, hálózatba legyen csatlakoztatva, és a képminőség legmagasabb szinten legyen, amelyet a rendszer megenged. Amennyiben bármilyen probléma merül fel a rendszerével, akkor felhívhat (írhat) minket, és mi kijavítjuk a hibát.

Pénzmegtakarító, elrettentő és még sok más

Amikor a tolvajok, bűnözők kiválasztanak egy célt, akkor előtte minden esetben feltérképezik a riasztó- és videórendszereket. A jól átgondolt, jó minőségű CCTV rendszerek a bűnözőknek azt sugallják, hogy az elkövetett bűncselekményeiket vagy a visszaélésüket nem tudják elrejteni. A kamerák nagy segítséget nyújtanak a jogi csatákban is, megmutatva a hatóságnak, mi is történt valójában.

 

Sokéves tapasztalatunknak köszönhetően cégünk segítségével megoldást találhat egyedi igényeire a videó megfigyelés területén. Legyen szó professzionális videotechnikáról, hagyományos videó megfigyelésről, a legújabb megoldásokról. Különleges, videorendszerrel összehangolt védelmi megoldásaink a vásárlók minden igényét képesek kielégíteni a biztonságtechnika területén.