Kulich Biztonságtechnika

Rólunk
Üdvözöljük a Kulich Biztonságtechnikai Kft. oldalán!

Kulich János vagyok a Kulich Biztonságtechnikai Kft. ügyvezetője. 1989 óta foglalkozom elektronikus biztonsági rendszerek telepítésével. Ide tartoznak a betörésjelző -, tűzjelző-, beléptető -, munkaidő nyilvántartó – és a videó megfigyelő rendszerek. Ezeknek a rendszereknek a telepítését -, javítását – és a karbantartását végezzük a nyaralóktól kezdve magánlakásokon, bankokon át az ipari épületekig.

Tevékenységemet egyéni vállalkozóként kezdtem. Kezdetben főként lakásriasztók telepítésével foglalkoztam. Később videó-megfigyelőrendszereket is telepítettem, javítottam. 1998-ban 4 főre bővítettem vállalkozásomat. Ettől kezdve minden biztonságtechnikával kapcsolatos elektronikus vagyonvédelmi rendszer (tűz-, riasztó-, beléptető-, videó rendszerek) telepítését, javítását és karbantartását vállaltuk. 2006-tól Kft. formában 8-10 fővel végezzük tevékenységünket, amit folyamatosan fejlesztünk a mindenkori piaci elvárásoknak megfelelően. A tevékenységünket nem csak Békés megyében, hanem az ország különböző területein is végezzük (fő tevékenységi területünk: Békés-, Csongrád-, Bács-Kiskun- és Jász- Nagykun- Szolnok megye).

Rendelkezünk a jogszabályban előírt valamennyi engedéllyel és hatósági jogosítvánnyal, a munkavégzéshez szükséges kamarai tagsággal, felelősség biztosítással, valamint ISO 9001-2001 minőségi tanúsítással.

Az országban az általunk telepített vagyonvédelmi rendszereket folyamatos 24 órás ügyeleti rendszerben figyelik a területileg illetékes megfigyelő szolgálatok, így a helyi viszonylatban azonnal reagálni tudnak az eseményekre. A szerviz szolgálatunk napi 24 órás ügyeletet tart, a szerződött ügyfeleink részére 3-4 órás hibaelhárítást tudunk biztosítani. 

Vállalkozásunk célja, hogy ügyfeleinknek minden elektronikus vagyonvédelemmel és biztonságtechnikával kapcsolatos kérését teljesíteni tudjuk, hiszen így biztosítható leginkább az ebben a szakmában elengedhetetlen diszkréció, a megfelelő garanciális feltételek és a műszaki háttér.

E kihívásnak csak megbízható személyi és technikai háttérrel lehet megfelelni, amelyet a kollégák megfelelő szakmai felkészültségével, és folyamatos továbbképzésével biztosítunk. A cég tevékenységét egyrészt a műszaki szemlélet, másrészt az üzleti és szakmai tisztesség hatja át.

Minőségpolitika:

A Kulich Biztonságtechnikai Kft. dolgozói mindig a vevőközpontosságot tartják szem előtt, hogy minél jobb kapcsolatot ápoljanak az ügyfeleikkel. A Kft. megalakításakor bevezetésre került az MSZ EN ISO 9001: 2009 minőségi irányelv is.

Minőségi szolgáltatás

Cégünk minden esetben ügyfelei teljes körű és kitűnő minőségű kiszolgálását tűzi ki céljául. Munkánkat a vonatkozó jogszabályok alapján és nagyon szigorú erkölcsi és etikai normáink keretein belül végezzük. Vezetőink szakirányú diplomával és többéves szakmai tapasztalattal rendelkeznek, folyamatosan részt vesznek továbbképzéseken. Cégünk ISO minőségirányítási normák alapján végzi tevékenységét, és MABISZ minősítéssel is rendelkezik.

Jövőképünk

A Kulich Biztonságtechnikai Kft. azzal a céllal jött létre, hogy javítsa az emberek biztonságérzetét a legmodernebb technikai eszközök felhasználásával. Hiszünk abban, hogy minél több embernek adatik meg a mai „arcnélküli” (nem foglalkozunk mással, nem ismerjük egymást) világban a biztonságérzete. Ez a cél inspirál bennünket minden nap munkánk során, ahol a többéves tapasztalatunkat osztjuk meg Önnel, hogy a legmodernebb biztonsági rendszerrel védhessük családját, vagyonát.

Küldetésünk

A Kulich Biztonságtechnikai Kft. küldetése, hogy a megye egyik legjobb biztonságtechnikai szolgáltatója legyen az ügyfelei teljes megelégedettségére. Szolgáltatásaink és az általunk forgalmazott magas minőséget képviselő termékek felhasználásával igyekszünk fejleszteni az ügyfeleink biztonságát.