Kulich Biztonságtechnika

Őrjárat ellenőrző

Jobb őr, nagyobb biztonság!

A biztonsági intézkedések csak annyira jók, mint tisztjeik. Ők azok, akik megvédik az embereket és az eszközöket, valamint biztonságot adnak fenyegető veszélyekkel szemben. Megfelelő technológia nélkül nehéz velük lépést tartani az őrjáratozás során. Az őrjárat ellenőrző rendszer olyan funkciókkal rendelkezik, amelyek biztosítják a tisztek elszámoltathatóságát, javítják a működési hatékonyságot, és lehetővé teszik a jobb kommunikációt.

A biztonsági őrjárat ellenőrző rendszer előnyei

Az őrjárati útvonalat úgy jelölik ki a megrendelő igénye és az őrparancsnok szakmai tudása alapján, hogy hatékonyabbá tegyék a túrán lévő őrök munkáját. A szolgálatot végzők olyan rendszerrel vannak felszerelve, amely motiválja őket, hogy a lehető legalaposabban végezzék a feladatukat és elszámoltathatóbbak legyenek a megrendelő és az őrök érdekében.

Könnyebb ellenőrzés, dokumentálás, kezelhetőség

Felejtse el a papírórákat, használjon modern digitális eszközöket, melyek különböző időpontban indítják az őröket, hogy a felderítő megfigyelő ne tudja kiszámolni az őrjáratozás időpontját. Riasztást generál, ha az őr nem indul el időben, nem a megadott útvonalon halad, gyorsabban vagy lassabban teljesíti az útvonalat.

A vezető parancsnok és megrendelők részére olyan listát készít, amit pár pillanat alatt át tudnak nézni, hogy a szolgálat milyen pontosan és hatékonyan végezte a munkáját.

Azonnali segítségkérés

Az őrök soha nem maradnak egyedül a GSM / GPRS funkcióval rendelkező őrjárat ellenőrzővel. A magányos őrök veszélyes helyzetekben azonnali segítséget kérhetnek az előre meghatározott szervtől vagy személytől egy gombnyomással.