Kulich Biztonságtechnika

NŐVÉRHÍVÓ RENDSZER

A betegek és az ápolók közötti gyors, közvetlen kommunikáció

A nővérhívó rendszer lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy segítséget hívjanak szükség esetén. A rendszerek nagy részét kórházakban és ápolási otthonokban, sürgősségi ellátáshoz és kommunikációhoz használják. Emellett megtalálhatók az orvossebészetben, a mentálhigiénés szektorban is. Az elmúlt években a rendszerek fejlesztésével elérhetővé váltak mind vezetékes, mind vezeték nélküli nővérhívó rendszerek.

Vezeték nélküli nővérhívó rendszer

Az ápolói hívórendszer telepítése többféle módon működhet. A vezeték nélküli nővérhívó rendszereket könnyebb telepíteni, gyorsan és hatékonyan telepíthetők. A telepítés minimális zavart okoz a lakosnak vagy a betegnek, és a szükséges frissítések egyáltalán nem tartanak sokáig! Az hogy vezeték nélküli, nem jelenti azt, hogy kevésbé megbízható! Mivel a vezeték nélküli rendszerek rádióalapúak, sokkal több lehetőség nyílik a bővítésre.

Vezetékes nővér-hívásrendszer

A vezetékes ápolói hívórendszerek kialakítása a szükséges infrastruktúra miatt hosszabb időt vehet igénybe, és további zavarokat okozhat a telepítéskor. A vezetékes nővérhívó rendszerek húzókapcsolóval vagy nyomógombbal is működhetnek.

Kinek kell ápolói hívórendszer?

Ha Ön otthonápolási vagy idősotthon tulajdonosa vagy üzemeltetője, akkor alapvető fontosságú, hogy a lakók biztonsága és kommunikációja érdekében nővérhívó rendszert telepíttessen. Ha tanácsot vagy segítséget szeretne kérni abban, hogy milyen nővérhívó rendszerre van szüksége, akkor a Kulich Biztonságtechnikai Kft. megadja az összes szükséges információt!

Otthoni segélyhívó berendezés

Az otthoni segélyhívó berendezés nagy segítséget nyújt az idősek vagy az ápolásra szorulók mindennapjaiban. Hozzátartozója egy gombnyomással jelezheti, ha rosszul érzi magát, vagy ha baleset, illetve támadás érte. Kis méretének és praktikus kialakításának köszönhetően a pánikjelzőt bárki gond nélkül magánál tarthatja. A segélyhívó használatával a segítség csupán egy gombnyomásra van!


…hogy nyugodtabban alhasson!