Kulich Biztonságtechnika

Munkaidő nyilvántartó

Önben is felmerült a kérdés, hogy kihasználatlan a munkaidő?

„Az idő pénz!”, ez a kijelentés soha nem volt igazabb, és az idő valóban a legértékesebb erőforrás. A pontos és hatékony idő- és munkaerő-menedzsment elengedhetetlen bármely szervezet sikeréhez. Amikor a vállalat egyik legfontosabb célként a termelékenység növelésére törekszik, abban döntő szerepet játszik a dolgozók motivációjának növelése is. Ez a két szempont szorosan összefügg egymással.

 

Sok idejét veszi el, hogy a munkaidő-adatokat ellenőrizze? Úgy érzi, munkavállalói nem tartják be a szabályokat? Növelné cége hatékonyságát?

Rugalmas riportok segítségével a rendszer kiemeli az Önnek fontos adatokat és eseményeket. Egy kattintással hívhat le statisztikákat a késésekről, túlórákról, munkaidő-egyenlegekről vagy bármilyen egyéb tevékenységről.

A rendszer bármely bérszámfejtő szoftver számára feldolgozható adatokat szolgáltat.

Grafikus vezetői riportok

Grafikus felületeken jelennek meg a cégvezetők, munkáltatók számára fontos események, statisztikák.

Automatikus műszakba sorolás

Több műszakos munkarend esetén a rendszer automatikusan műszakba sorolja a dolgozókat, és kalkulálja a munkaidő adatokat.

JELENLÉTI ÍV

Aláírható jelenléti ívet generál a rendszer automatizáltan minden dolgozónak

WEBES FELÜLET
A dolgozói akár mobiljukon is ellenőrizhetik munkaidő-egyenlegüket, szabadságot igényelhetnek, illetve külső munkát jegyezhetnek be. A vezetők elbírálhatják az igényeket, műszakbeosztást készíthetnek bárhol, bármikor.