Kulich Biztonságtechnika

HANGOSÍTÓ RENDSZER

A tökéletes hangosító rendszer egy fontos láncszeme a komfortnak
és kommunikációnak.

Mindannyian tudjuk, hogy nincs annál rosszabb, mintha egy üzletben sétálás közben a zene olyan hangos, hogy nem hallja az eladó hangját, esetleg olyan halk, hogy kínosnak érzi magát barátaival történő beszélgetés közben, vagy pedig egy rekedt és zavaró beszédet hall.

Csak a legmagasabb minőségű termékeket érdemes választani, így ha rendszert vásárol tőlünk, akkor biztos lehet benne, hogy a befektetése hosszú évekig tökéletesen működik. Akár egyszerű háttérzene rendszert, akár teljes körű többzónás beállítást szeretne, segíthetünk a megfelelő termékek kiválasztásában.

Irodai hangrendszerek

Szüksége van egy üzleti hangrendszerre, hogy zenét játsszon, hirdetéseket sugározzon az üzletében, rendezvényein vagy előadásain?
A Kulich Biztonságtechnikai Kft. többéves tapasztalattal rendelkezik abban, hogy segítsen Önnek a tökéletes audio megoldás megtervezésében és telepítésében az Ön irodai funkcióihoz.
Kínálunk rendszereket várótermekhez, üzleti irodákhoz, orvosi létesítményekhez, ügyfélhívó képességgel, többzónás vezérléssel és még sok minden mással!

Étterem hangrendszerei

Hangrendszere nagy szerepet játszik az étterem légkörének megteremtésében. Mindannyian tudjuk, hogy a filmzene felemelheti vagy elnyomhatja egy éjszaka élményét. Legyen szó romantikus vacsoráról kettesben, családi vagy vállalati rendezvényről.

 Nincs semmi rosszabb, mintha olyan hangos a zene, hogy nem hallja a beszélgetést, vagy torz a beszéd. A Kulich Biztonságtechnikai Kft. segít megtalálni a tökéletes hangrendszert, hogy jelentősen javuljon az Önök éttermi étkezési élménye. Akár egy kis étkezőről, akár egy nagy, több helyiségű rendezvényteremről van szó, megoldást kínálunk minden hangigényre.

Kiskereskedelmi hangrendszerek

Ha olyan kiskereskedelmi hangrendszert keres, amely átalakítja az üzlethelyiség hangulatát, akkor a Kulich Biztonságtechnikai Kft.-nél jó helyen jár. Kiszolgálunk ügyfeleket nagyvállalatoktól a kis szomszédos üzletekig, tehát nincs túl nagy vagy túl kicsi munka.

Iskolai hangrendszerek

Az iskolák és a tanulási intézmények olyan tevékenységi központok, ahol a „fényes jövőket” alapozzák. A kiváló tanulási környezet biztosítása érdekében az osztálytermeket audiovizuális technológiával kell felszerelni, amely minden órán segít az érthetőség, a legjobb hangulat és élvezet megteremtésében. A tanárok hangjának erősítése, oktató MP3-fájlok lejátszása, videók bemutatása és előadások vezetése: mindez jó minőségű hangot igényel.

Ezért használjuk a legjobb audio termékeket, és minden igénynek a legmegfelelőbb ár érték arányt alkalmazunk. Akár egy kis osztálytermi hangrendszert keres, javítani akarja az előadóterem akusztikáját, vagy fel kell újítania a színháztermet, hogy az iskolai zenészek legjobbjai megjelenjenek egy nívósabb rendezvényen.

Hurok hallórendszerek

Bármely életkorban sok embernek lehet szüksége az indukciós hurokrendszerekre, hogy megkönnyítsék a hallási nehézségek leküzdését. A rendszerek lehetnek rögzítettek vagy hordozhatóak, vezetékes hurokrendszerek vagy infravörös rendszerek. Mindegyik típust a konkrét helyekre tervezték.


Egy tipikus indukciós hurok hallórendszer tartalmaz egy mikrofont, amely felveszi a beszédet, egy erősítőt, hogy feldolgozza a jelet, amelyet a szoba kerülete mentén elhelyezett hurokkábel segítségével továbbít. A hurokkábel antennaként működik, amely a beszédet vagy a zenét mágneses jelként továbbítja a hallókészülékre vagy az eszközre.


Ha úgy érzi, hogy egy indukciós hurokrendszer javítaná a közönség, a látogatók vagy az ügyfelek számára nyújtott szolgáltatást, kérjük, vegye fel a kapcsolatot további segítségért és tanácsért cégünkkel.
A Kulich Biztonságtechnikai Kft. szakemberei csak a legmagasabb minőségű termékeket használják, így biztos lehet benne, hogy az általunk telepített éttermi hangrendszere sok évig tart.