Kulich Biztonságtechnika

Füstágyú

Ha nem akarja, hogy tájékozódni és látni tudjon a betörő, akkor itt van a megoldás!

Ez az egyetlen biztonsági rendszer, amely néhány másodperc alatt megvédi Önt és értékeit.

Mi a köd ágyú ?

Biztonsági eszköz, amely másodpercek alatt kitölti a szobákat sűrű köddel.

A biztonsági ködvédelem bármilyen típusú és méretű helyre megfelelő. A ködágyúkkal bármilyen helyet megvédhet, az otthoni vagy irodai kis helyiségtől a nagy raktárig vagy az egész szupermarketig. 

A ködágyú / füstágyú kiválasztásakor felmerül a kérdés, hogy hány szobát és mekkora területet szeretne védeni a köddel, és hogy a ködnek milyen gyorsan kell terjednie.

Lakástulajdonosként mindig a család és ház védelme a legfontosabb. Azonban bármilyen óvintézkedést megtesz, nem akadályozhatja meg a bűnözőket, hogy betörjenek a házába.

A megoldás egy Kulich Biztonságtechnikai Kft. által telepített biztonsági ködrendszer, amely fizikailag megakadályozza, hogy a bűnözők megtalálják az értéktárgyakat, és ezzel megóvják őket az ellopásuktól.
Ha a betörők belépnek a helyiségbe, valószínűleg ellopják az értéktárgyakat, ha csak egy hagyományos riasztórendszer védi őket. A betörőknek mindössze 2–8 percre van szükségük, hogy betörjenek a házába és gyorsan elmenekülhetnek az értéktárgyakkal.

A ködgépek támadáskor vagy betöréskor sűrű köddel töltik ki a helyiséget, így a bűnözők számára semmi nem látható, ezáltal nehezen vagy egyáltalán nem ellophatók az értékek. A köd elég hosszú ideig marad a helyiségben, hogy a kivonuló járőr vagy a rendőrség megérkezzen a helyszínre. A köd teljesen ártalmatlan, és nem károsítja az emberi életet, valamint a vagyonát.

Azt akarja, hogy vállalkozása működőképes maradjon, és ne aggódjon a bűnözők miatt, akik megpróbálják ellopni az Ön bevételét, vagy ártani akarnak az alkalmazottainak. Bármilyen óvintézkedést tesz, nem akadályozhatja meg a bűnözőket, hogy megpróbáljanak betörni az Ön üzletébe, irodájába vagy vállalatába.

A megoldás egy Kulich Biztonságtechnikai Kft. által telepített biztonsági ködrendszer, amely fizikailag megakadályozza, hogy a bűnözők megtalálják az értéktárgyakat, és ezzel megóvják őket az ellopásuktól. Akár meg is akadályozhatja a rablásokat, emberrablásokat és a rongálást, mielőtt azok bekövetkeznének.