Kulich Biztonságtechnika

Beléptető rendszerek

Még mindig kulcsokat használ?

Még mindig kulcsokat használ? Nem, hanem beléptető rendszert!

A rendszer célja az épületekbe, valamint az épületen belüli nagy értékű berendezéseket, adatokat tartalmazó helyiségekbe vagy illetéktelenek elől lezárt területre történő ellenőrzött és szabályozott belépés megvalósítása, a be- és kijáratokon keresztüli mozgások dokumentálása, a mozgások követése.

Követelmény a rendszerrel szemben, hogy meg tudja akadályozni és képes legyen jelezni az olyan áthaladási, belépési kísérleteket, amelyeket olyan személyek követnek el, akiknek az objektumba történő belépésre, az objektumon belüli mozgásra nincs jogosultságuk. A beléptető rendszerek mozgást akadályozó, jogosultságot ellenőrző eszközökből és központi vagy decentralizált központokból álló egységekből épülnek fel.
A mozgást akadályozó eszközök széles skálája létezik, az egyszerű elektromos zártól a különböző kapukon keresztül az ember magasságú rácsozott kapukig.

Épületbe, irodába beléptetés

FONTOS!

A beléptető rendszer segítségével teljes mértékben kezeli a hozzáférést, amely lehetővé teszi a beléptetés egyszerű ellenőrzését az egész épületben. Az ajtókhoz, liftekhez, kapukhoz és más belépési pontokhoz való hozzáférést személyenként, a hét napján vagy napszakonként irányíthatja. A beléptető rendszerek megfizethetők és skálázhatók a legkisebbtől a legnagyobb rendszerekig. 

Függetlenül attól, hogy az országban egy vagy több helyszíne van, a beléptetés egyszerűvé és intelligenssé teszi a hozzáférés-vezérlést.

Vezérelje a hozzáférést a vállalkozása számára megfelelő eszközzel!

Az ellenőrző eszközök valamilyen azonosítás alapján ellenőrzik a jogosultságot.

A beléptető rendszerek különféle hozzáférési hitelesítő adatokat kínálnak, belépőkártyákat, mobil eszközöket, valamint ujjlenyomatokat és más biometrikus olvasókat. 

Cégünk olyan beléptető rendszert valósít meg Önnek, amely tökéletesen megfelel üzleti vállalkozása követelményeinek. 

Gazdaságossági szempontból jelenleg a közelítő (proximity) kártyás megoldás a legelterjedtebb.

 

nfc

NFC

biometric

Biometrikus

RF azonosítás

magnes

Mágneskártyás azonosítás

pin

Kód azonosítás

vonalkod

Vonalkódos azonosítás

dallas-chip

Dallas chip

belepteto

Proximity

kapuvezerles_mobilal

GSM/GPRS

FONTOS!

Nagyon fontos, hogy átgondolt rendszertechnikai terv nélkül a legkorszerűbb technológiával felépített beléptető is hatástalan, ki lehet játszani!

A beléptető rendszer engedélyezheti, korlátozhatja vagy megtagadhatja valaki hozzáférését, és azonnal képes létrehozni egy tevékenységi jelentést az emberek „megérkezéséről”, „távozásáról”.

Távoli kezelés

A beléptető rendszer hozzáférési kliens segítségével a kártyatulajdonosokat a nap 24 órájában kezelheti, bárhol is legyenek. 

Láthatja az összes jelenlegi kártyatulajdonost, szükség esetén hozzáadhatja / törölheti / módosíthatja őket, távolról kinyithatja az ajtókat és ellenőrizheti a kártyahasználatokat

Védje az értékes leltárt a beléptető segítségével

A beléptető rendszer lehetővé teszi az engedéllyel rendelkező személyek számára, hogy egyszerűen kinyithassák a szekrényeket, trezorokat, vitrineket és az értéktároló szekrényeket. 

Segíti annak meghatározását, hogy az egyes felhasználók mikor oldhatják fel a védelmet. 

Azonnal és egyszerűen bármikor megadhatja vagy visszavonhatja a hozzáférést bármely felhasználó számára.

Látogatói menedzsment

A Visitor Management javítja a hozzáférés-vezérlés kezelését azáltal, hogy egyszerű és hatékony módot kínál a látogatók regisztrálására, a kártyák nyomon követésére. Segítségével részletes látogatói jelentéseket készíthet, és érvényesítheti a látogató/vállalkozó biztonsági irányelvet. Függetlenül attól, hogy több emeletes irodaépület vagy nagy vállalati létesítménye van, a rendszer biztosítja a látogatók számára a mai üzleti igényeknek megfelelő irányítást.