Referenciák
Aktuális névnap
Hírlevél feliratkozás
Hibajelentés

Bemutatkozás

Cégalapítás: 1992.
Tevékenységek: -Vagyonvédelmi rendszerek (riasztóberendezések)
  -Tűzjelző rendszerek
  -Beléptető rendszerek
  -Videó megfigyelőrendszerek karbantartása, javítása

A vagyonvédelmi szakmában 1989 óta dolgozom. Tevékenységemet egyéni vállalkozóként kezdtem. Kezdetben főként lakásriasztók telepítésével foglalkoztam. Később videó-megfigyelőrendszereket is telepítettem, javítottam. 1998-ban 4 főre bővítettem vállalkozásomat. Ettől kezdve minden biztonságtechnikával kapcsolatos elektronikus vagyonvédelmi rendszer (tűz-, riasztó-, beléptető-, videó rendszerek) telepítését, javítását és karbantartását vállaltuk.
 
2006-tól Kft. formában 8 fővel végezzük tevékenységünket, amit folyamatosan fejlesztünk a mindenkori piaci elvárásoknak megfelelően. A tevékenységünket nem csak Békés megyében, hanem az ország különböző területein is végezzük (fő tevékenységi területünk: Békés-, Csongrád-, Bács-Kiskun- és Jász- Nagykun- Szolnok megye).

Rendelkezünk a jogszabályban előírt valamennyi engedéllyel és hatósági jogosítvánnyal, a munkavégzéshez szükséges kamarai tagsággal, felelősség biztosítással, valamint ISO 9001-2001 minőségi tanúsítással.

Az országban az általunk telepített vagyonvédelmi rendszereket folyamatos 24 órás ügyeleti rendszerben figyelik a területileg illetékes megfigyelő szolgálatok, így a helyi viszonylatban azonnal reagálni tudnak az eseményekre. A szerviz szolgálatunk napi 24 órás ügyeletet tart, a szerződött ügyfeleink részére 3-4 órás hibaelhárítást tudunk biztosítani.
 
Vállalkozásunk célja, hogy ügyfeleinknek minden elektronikus vagyonvédelemmel és biztonságtechnikával kapcsolatos kérését teljesíteni tudjuk, hiszen így biztosítható leginkább az ebben a szakmában elengedhetetlen diszkréció, a megfelelő garanciális feltételek és a műszaki  háttér.

E kihívásnak csak megbízható személyi és technikai háttérrel lehet megfelelni, amelyet a kollegák megfelelő szakmai felkészültségével, és folyamatos továbbképzésével biztosítunk.

2010 © Copyright - kulich.hu ⎮ Minden jog fenntartva ⎮kulich@kulich.hu